Woord van de Voorzitter1
(26-02-2017)
U is beloofd om regelmatig op onze website  bijgepraat te worden over de activiteiten waar het Centraal Huurders Overleg HEEMwonen (CHOH) , mee bezig is.
Business Advertising 01We zijn momenteel in gesprek met de medewerkers van HEEMwonen over het huurbeleid 2017, wat betreft de huurverhogingen, maar ook de huren die de nieuwe huurder gaat betalen. Hierover is veel onbegrip bij u als oude/nieuwe huurder. Wij proberen die verschillen zo klein mogelijk te houden. Via in 2016 een  onder u gehouden enquĂȘte, heeft u aangegeven, de huidige huren voldoende te vinden. Uiteraard gaan wij weer proberen om voor u een zo laag mogelijke huurverhoging te realiseren. Ook zijn wij in onderhandeling met de huren van de parkeertarieven ten aanzien van gesloten en open parkeerplaatsen. Het ondernemingsplan 2017 tot 2020 waar u ook als huurder ook uw bijdrage aan heeft geleverd, is gereed en belooft dat u als huurder centraal staat. Een belofte van HEEMwonen die wij als huurdersbelangenorganisaties nauwgezet zullen volgen. Ook zijn wij deelnemer in het overleg met de gemeenten Kerkrade, Landgraaf, HEEMwonen en andere huurdersorganisaties om het woongenot, leefbaarheid en voldoende betaalbare woningen te realiseren. Ook het thema Wonen en Zorg wordt hierin besproken. Het zijn voor dit moment de belangrijkste zaken die voor u als huurder belangrijk zijn. Vele huurders hebben zich bij onze administratie laten inschrijven. Wij doen onze uiterste best om u zowel digitaal als via nieuwsbrieven te kunnen bereiken. U bent als huurder voor ons ook erg belangrijk en wij zijn al geruime tijd op zoek naar huurders die belangstelling hebben in het huurderswerk. De gemiddelde leeftijd van onze vrijwilligers, zowel bestuursleden in de huurdersverenigingen als de vrijwilligers in de wijken en buurten, wordt hoger en enkelen moeten soms ook om gezondheidsredenen afhaken. 
Echter de aanvulling vanuit de achterban en dat bent u blijft helaas achterwege. U kunt zich altijd aanmelden bij de bekende huurdersverenigingen en op de website van het CHOH.
 
 

Centraal Huurders Overleg Heemwonen (CHOH)
Secretariaat: Bosheide 76, 6373 CN Landgraaf
Telefoon:06-51496726
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.